Handelsbetingelser

Vilkår

 

Virksomheds oplysninger: 

Sille & Sylvester        
CVR. nr. 44116642 
Indehaver Birgitte Serup Henriksen 
Jyllandsgade 28, 9600 Aars 
salg@silleogsylvester.dk
Tlf.: 29994597

Åbningstider i webshopper er 24/7 og udlevering fra lageret åbner igen til december 2023 – nærmere herom senere.

 

Betaling: 

Du kan vælge at betale på følgende måder: 
- Dankort, Visa, Mastercard, VisaElectron 
- Mobilepay online 
- Bankoverførelse - varer sendes når betalingen er registreret - reg.nr. 9070 kontoenr. 1637594547
- Elektronisk fakturering med EAN-nummer – kun offentlige institutioner 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes eller er gjort klar til afhentning. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter.  

 

Levering og Priser: 


GLS Pakke Shop Kr. 39,- / GRATIS fragt v/ køb over Kr. 500,-  
Levering Postnord uden omdeling Kr. 59,- 
Levering Postnord med omdeling Kr. 79.- 
Levering til Norge og Grønland Kr. 260.- (op til 1 kg - tillæg for pakker over 1 kg) 
Levering til EU Kr. 225.- (op til 1 kg - tillæg for pakker over 1 kg) 
Fra december er du velkommen til selv at afhente dine varer på vores lager, Jyllandsgade 28, 9600 Aars. Åbningstider kommer senere.

Leveringstiden er 1-3 hverdage – i enkelte tilfælde kan der være længere leveringstid, hvis vi ikke har det antal varer på lager, der er bestilt. 

Vi har løbende rabatkoder til shoppen - der kan ikke anvendes mere end en rabatkode ad gangen. 
 

 

Fortrydelsesret: 


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom. 
 

 

Returnering: 


Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har meddelt os på bogholderi@silleogsylvester.dk, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, og pakken skal sendes med levering direkte til Sille & Sylvester, Jyllandsgade 28, 9600 Aars. 
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra afsendelsestidspunktet til varens levering. 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Tilbagebetaling vil ske senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om returnering. Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har dokumentation for at varen er returneret. Vi refunderer beløbet til samme betalingsmiddel, som du anvendte i forbindelse med betaling. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller kopi af faktura. 
 

 

Reklamationsret: 


Når du handler på silleogsylvester.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
 
Er der tale om en fragtskade, har vi brug for følgende til videre dokumentation overfor fragtfirmaet:

  • Billede af kassen udenpå og indeni
  • Billeder af pakkenr. som du finder på Pakkelabelen.

Dette SKAL gøres umiddelbart få dage efter modtagelse af pakken. 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Ved fragtskader, dog indenfor få dage efter, at du har modtaget/afhentet din pakke. 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: Sille & Sylvester, Jyllandsgade 28, 9600 Aars. 
 
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik):  


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

  • Navn 
  • Adresse 
  • Telefonnummer 
  • E-mail adresse 

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, disse oplysninger registreres hos Sille & Sylvester og opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Personale ved Sille & Sylvester har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 


Den dataansvarlige hos Sille & Sylvester er indehaver af shoppen Birgitte Serup Henriksen. 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver din e-mail og mobilnummer til fragtfirmaet for, at de kan sende de rette tracking informationer til dig, når pakken leveres ud til dig.  

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på sillesylvester@adr.dk.