Om os

Sille og Sylvester blev stiftet i 2006 af Susanne Møller og oprindeligt opkaldt efter to skovkatte. Jeg overtog webshoppen i juli 2023, og valgte at at beholde navnet "Sille og Sylvester" – det er hyggeligt, har en historie og så kan den bare ikke hedde andet 😊

Bag webshoppen står jeg, Birgitte Serup Henriksen, 42 år, gift med Jørgen Henriksen og sammen har vi to skønne unge mennesker på henholdsvis 10 og 15 år. For efterhånden en hel del år tilbage er jeg uddannet kosmetolog og efterfølgende uddannet som kontorassistent med mere end 12 år bag skrivebordet.

Jeg har lidt en Pippi-tilgang til tingene og springer gerne med begge ben første gang i troen, at det jeg sikkert godt. Derfor har jeg også brugt de sidste 1½ år på at gennemrenovere vores skønne hus fra 1947. 

Jeg bestræber mig på at med tiden at opbygge et bred varesortiment, som er valgt med omhu for kvalitet, det funktionelle, det skæve og med en god portion hygge.

Jeg har skabt gode aftaler med leverandører, der vil tilfører shoppen et fast varesortiment samt en masse nyt i forhold til sæsonen og tidens trend. Men jeg er også på udkig efter nye spændende leverandører, der kan give den lidt kant og et nordjysk twist.

Der er et stort fokus på at yde god og nærværende service til alle vores kunder.
Skriv endelig til os på salg@silleogsylvester.dk - jeg elsker nye ideer, input eller hvis du mangler noget i shoppen.

Mange hilsner
Birgitte Serup Henriksen
Indehaver